1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcılığına iki atama

Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcılığına iki atama

Engin İlseven ve Mehmet Özdemir; Enerji Bakanlığı, Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcısı olarak atandılar. 

Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcılığına iki atama

Enerji Günlüğü - Engin İlseven ve Mehmet Özdemir; Enerji Bakanlığı, Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcısı olarak atandılar. 

2019/393 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı uyarınca, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda açık bulunan Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine Engin İlseven ve Mehmet Özdemir atandılar. 

1988 yılında İzmir’de doğan Engin İlseven, 2011 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü bitirdi. 2014 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde yüksek lisansını tamamlayan İlseven, 2012 yılından itibaren sırasıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcısı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzmanı ve Daire Başkan Vekili olarak görev yaptı. Engin İlseven bugüne kadar Genel Müdür Yardımcılığını vekaleten yürütüyordu. 

Mehmet Özdemir, 1988 yılında Gaziantep’te doğdu. 2008 yılında Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Özdemir de 28 Aralık 2018’den bu yana atandığı görevi vekaleten yürütmekteydi. Mehmet Özdemir, 2011-2018 yılları arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdürlüğünde Mühendis ve Daire Başkan Vekili olarak görev yaptı. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler