1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Kuşkonmaz HES ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

Kuşkonmaz HES ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü – Kuşkonmaz Enerji tarafından Malatya’da yapılması planlanan Kuşkonmaz Barajı ve HES için ÇED raporu halkın görüşüne açıldı.Çevresel...

Kuşkonmaz HES ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü – Kuşkonmaz Enerji tarafından Malatya’da yapılması planlanan Kuşkonmaz Barajı ve HES için ÇED raporu halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada Kuşkonmaz Enerji Elektrik Üretim Pazarlama ve Tic. A.Ş. tarafından Malatya ili Akçadağ, Darende, Yazıhan ilçesi sınırları içerisinde yapılması planlanan Kuşkonmaz Barajı ve HES (36,049 MWm/34,618 MWe), Malzeme Ocakları, Kırma-eleme-yıkama ve harç Ünitesi Tesisleri projesine ilişkin 14/08/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenleneceği belirtildi.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve MALATYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

Kuşkonmoz Enerji, tesis için 15.08.2061 tarihine kadar geçerli lisansa sahip.

Önceki ve Sonraki Haberler