1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. BİSEN Enerji’den yüzde 10 indirimli elektrik

BİSEN Enerji’den yüzde 10 indirimli elektrik

Enerji Günlüğü - BİSEN Enerji, faturasını kendisine taşıyan tüketicilere EPDK’nın açıkladığı fiyatların üzerinden yüzde 10 indirim yapacak.Basınla...

BİSEN Enerji’den yüzde 10 indirimli elektrik

Enerji Günlüğü - BİSEN Enerji, faturasını kendisine taşıyan tüketicilere EPDK’nın açıkladığı fiyatların üzerinden yüzde 10 indirim yapacak.

Basınla sohbet toplantısı düzenleyen BİSEN Enerji CEO’su Mesut Alparslan serbest tüketici olma limitinin ay sonunda 150 TL’den 75 TL’ye düşmesiyle ve 2015 yılında da tamamen sıfırlanmasıyla kendilerine geçen abonelere yüzde 10 indirim yapacaklarını söyledi.

FATURANIZ UCUZLAMAZSA BİZİ AFİŞE EDİN

Mesut Alparslan bu değişiklikler için tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirterek kendilerine geçen abonelere yüzde 10 indirim yapacaklarını, yapılacak indirim sonrası tüketicinin 150 liralık faturada yıllık kazancının 106.20 lira olacağını söyledi. Alparslan gazetecilere “Hepinizin elektrik faturasına talibim. 2 ay içinde sizi sisteme dahil ederim. Takip edin. Faturanız ucuzlamazsa bizi afişe edin” dedi.

SİSTEME GEÇİŞ ŞARTLARI

Sisteme geçiş şartlarını da açıklayan Alparslan “Öncelikle eski faturada borcun olmaması lazım. Ayrıca şu anda EPDK’nın serbest tüketici için fatura bedeli şartı olan 150 liralık tüketim gerekiyor. Bu şartın ay sonunda 75 liraya düşmesini bekliyoruz. Başvuru her ayın 5’ine kadar yapılabiliyor. Bugün başvuru yapılınca yeni faturaya geçiş 1 Mart itibariyle olacak” dedi.

HEDEFİMİZ 2014’TE 1000 ACENTE

Alparslan, BİSEN olarak 35 şehirde 200’e yakın acente ile anlaşma yaptıklarını söyledi. Elektrik faturasını taşımak isteyenlerin bu acentelere başvuracağını anlatan Alparslan’ın verdiği bilgiye göre acentelerin yarısı Digiturk acentelerinden oluşuyor. Acenteler arasında Turkcell bayileri, elektrikçi ve emlakçılar da var. Alparslan “Hedefimiz 2014’te 1000 acente” dedi. Alparslan bayilerin halk için de yeni bir iş kapısı olacağını belirterek “2014 yılına kadar 100 bin müşteri ve 130 milyon ciro hedefliyoruz” dedi.

YENİ DÖNEMDE TÜKETİCİYE BİRAZ TÖLERANS TANINACAK

Alparslan, fatura taşımayla birlikte tüketicinin elektriğinin aniden kesilme riskinin de ortadan kalkacağını anlattı. Mevcut durumda son ödeme tarihini atlayan tüketicinin elektriği, gönderilen uyarı yazısının hemen ertesinde kesiliyor. Alparslan’ın verdiği bilgiye göre yeni dönemde tüketiciye biraz tölerans tanınacak.

Önceki ve Sonraki Haberler