1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Dünyada ve Türkiye’de Kömür Raporu bugün tanıtılacak

Dünyada ve Türkiye’de Kömür Raporu bugün tanıtılacak

Enerji Günlüğü’nün hazırladığı Dünyada ve Türkiye’de Kömür başlıklı rapor, 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü (bugün) saat 21.00’deki online bir toplantıyla tanıtılacak. 

Dünyada ve Türkiye’de Kömür Raporu bugün tanıtılacak

Enerji Günlüğü - Enerji Günlüğü’nün hazırladığı Dünyada ve Türkiye’de Kömür başlıklı rapor, 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 21.00’deki online bir toplantıyla tanıtılacak. 

Enerji sektörüne yönelik yayın yapan haber sitesi Enerji Günlüğü, 10'uncu yılında Dünyada ve Türkiye'de Kömür başlıklı özel bir rapor hazırladı. 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü (bugün) saat 21.00'de, çevrimiçi bir toplantı ile tanıtılacak olan Rapor; dünyadaki son gelişmelerle beraber kömürün sektör içindeki yerine dair önemli veriler içeriyor. 

Moderatörlüğünü Enerji Günlüğü Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Kara'nın yapacağı online toplantıda, raporu Enerji Günlüğü yazarlarından Dr. Nejat Tamzok değerlendirecek. Dr. Nejat Tamzok, izleyicilerden gelecek soruları da cevaplayacak. 

Kearney Türkiye Direktörü Onur Okutur'un da katılacağı toplantıda, Enerji Günlüğü yazarı Hayati Zafer Arıkan da konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaşacak. 

Toplantı, Enerji Günlüğü'nün sosyal medya hesaplarından ve Enerji Günlüğü’ne ait YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler