1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Düzce Üniversitesi enerji uzmanı 5 hoca arıyor

Düzce Üniversitesi enerji uzmanı 5 hoca arıyor

Düzce Üniversitesi, , enerji alanında çalışacak 2 doktor, 2 doçent ve bir profesörü işe almak istiyor.

Düzce Üniversitesi enerji uzmanı 5 hoca arıyor

Enerji Günlüğü - Düzce Üniversitesi, enerji alanında uzmanlaşmış 2 doktor, 2 doçent ve bir profesör olmak üzere 5 akademisyeni işe almak istiyor. 

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, Düzce Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programında görev vermek üzere doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doktorasını Makine Eğitimi alanında yapmış olmaları ve Soğutma Sistemlerinde Görüntü İşleme ve Makine Öğrenmesi alanında çalışmış olmaları gerekiyor. 

Gölyaka Meslek Yüksekokulu (MYO), Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Progrtamı için de doktor unvanlı bir kişi öğretim üyesi olarak istihdam edilecek. 

Gölyaka MYO’daki doktor kadrosuna başvuracak olanların Elektrik Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olmaları ve elektronik ve yarıiletken teknolojileri ile Schottky diyot ve organik yarıiletken yapılar alanlarında çalışmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite; Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Anabnilim Dalında görevlendireceği bir profesör ile 2 doçenti de işe alacak. 

Profesör kadrosuna başvuru yapacak olanlardan enerji, peristaltik akış ve yenilenebilir enerji alanlarında çalışmış olmaları bekleniyor.

Doçent kadrolarından biri için nanoyakıtlar, enerji ve ekserji alanlarında çalışmış olma şartı aranacak. Diğer doçent kadrosuna başvuracak olanların ise uydu ısıl kontrol alanında çalışmış olmaları isteniyor. 

Doktor kadroları için yapılacak başvurular en geç 05 Aralık 2022 günü mesai sonuna kadar başvurulan kadronun kayıtlı olduğu MYO Müdürlüğüne; doçent ve profesör kadroları için yapılacak başvurular ise yine 05 Aralık 2022 günü mesai sonuna kadar Düzce Üniversitesi, Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler