1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Enerya Aydın’da taksit kampanyasını sürdürüyor

Enerya Aydın’da taksit kampanyasını sürdürüyor

Enerya, Aydın’da kış öncesi başlattığı taksit kampanyasını 31 Aralık 2019 tarihine kadar sürdürecek.

Enerya Aydın’da taksit kampanyasını sürdürüyor

Enerji Günlüğü - Enerya, Aydın’da kış öncesi başlattığı taksit kampanyasını 31 Aralık 2019 tarihine kadar sürdürecek.

Aydın’da doğalgaz çalışmalarını sürdüren Enerya, kış öncesi başlattığı “Evinize Kış Gelmesin” adlı taksit kampanyasını 31 Aralık 2019 tarihine kadar sürdüreceğini duyurdu. Kampanya, bağlantı bedelini 6 taksitte, online abonelikte güvence bedelini 3 taksitte ödeme imkanı sağlıyor. 

Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, doğalgazın ekonomik, konforlu ve güvenli bir yakıt olduğunu hatırlatarak, “Aydınlıları en uygun ödeme koşullarıyla doğalgazla buluşturmak için kampanyamızı 31 Aralık’a kadar uzattık. Abone olmak isteyen Aydınlılar, hem bağlantı bedelini hem de www.enerya.com.tr adresi üzerinden güvence bedelini taksitlendirebilecekler” dedi. 

Ersöz, kampanyanın “İlkbahar Yaz, Sonbahar Yaz” sloganıyla sürdürüldüğünü belirterek, “Doğalgaz konforu ve ekonomisiyle evinize kış gelmeyecek. Çevreci ve güvenli bir yakıt olan doğalgaz ile Aydın’daki hava kirliliğinin de önüne geçeceğiz” diye konuştu.  

Doğalgaz abonesi olmak isteyen Aydınlılar, kampanya ile ilgili detaylı bilgiyi 444 8 429 nolu telefondan çağrı merkezini arayarak alabiliyorlar.

 

Önceki ve Sonraki Haberler