1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Era Enerji petrol hisselerini ABE Era Petrol’e devretti

Era Enerji petrol hisselerini ABE Era Petrol’e devretti

Enerji Günlüğü – Era Enerji, Aksaray, Niğde ve Konya illeri sınırları içerisinde bulunan petrol arama ruhsatındaki hisselerinin tamamını ABE Era Petrol’e...

Era Enerji petrol hisselerini ABE Era Petrol’e devretti

Enerji Günlüğü – Era Enerji, Aksaray, Niğde ve Konya illeri sınırları içerisinde bulunan petrol arama ruhsatındaki hisselerinin tamamını ABE Era Petrol’e devretti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü devir onay ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Era Enerji, Enerji Servis Hizmetleri ve Petrol Tic. Ltd.’nin AR/ERA/5125 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatındaki % 100 hissesinin tamamının ABE Era Petrol Doğal Gaz Maden A.Ş.’ye bütün hak ve vecibeleriyle birlikte, Devlet’e hiçbir mükellefiyet tahmil etmemesi şartıyla, devredilmesine ve Petrol Siciline tescil edilmesine karar verildi.

Era Enerji, Aksaray, Niğde ve Konya illeri sınırları içerisinde sahip bulunduğu AR/ERA/5125 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatındaki % 100 hissesinin tamamını ABE Era Petrol Doğal Gaz Maden A.Ş.’ye devretmek için, ABE Era Petrol de bu ruhsattaki % 100 hisseyi bütün hak ve vecibeleriyle birlikte devralmak için 11.06.2014 ve 16.06.2014 tarihlerinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’ne ayrı ayrı başvuruda bulunmuşlardı. Bu başvurular incelenip uygun görüldükten ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı’nın 21.11.2014 tarihli onayı alındıktan sonra devir işlemi resmi olarak kabul edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler