1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Erdoğan: Doğalgazla yaşamadık, millet çileye alışık

Erdoğan: Doğalgazla yaşamadık, millet çileye alışık

Enerji Günlüğü - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın doğalgazı kesmesi ihtimali için doğalgaz olmazsa olmaz diye bir durumun olmadığını...

Erdoğan: Doğalgazla yaşamadık, millet çileye alışık

Enerji Günlüğü - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın doğalgazı kesmesi ihtimali için doğalgaz olmazsa olmaz diye bir durumun olmadığını söyledi.

BM İklim Değişikliği Konferansı’na katıldığı Fransa’dan Katar’a giderken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın doğalgazı kesmesi ihtimaline ilişkin olarak "Biz hayat boyu doğalgazla yaşamadık biliyorsunuz, doğalgazla tanışalı ne kadar zaman olduğu belli. Bu millet çileye alışık bir millettir" dedi. "Kaldı ki Rus doğalgazı olmazsa biz yandık bittik diye bir durum yok" diyen Erdoğan, "Rusya dışında birçok ülkeden doğalgaz aldığımızı zaten dile getirdim" ifadesini kullandı.

"Kaldı ki Rus doğalgazı olmazsa biz yandık bittik diye bir durum yok" diyen Erdoğan, "Rusya dışında birçok ülkeden doğalgaz aldığımızı zaten dile getirdim" ifadesini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler