1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. European Utility Week 2019 başladı

European Utility Week 2019 başladı

Gazbir-Gazmer ve Business France işbirliği ile organize edilen European Utility Week 2019, Türkiye heyetinin geniş katılımı ile Paris’te başladı.

European Utility Week 2019 başladı

Enerji Günlüğü - Gazbir-Gazmer ve Business France işbirliği ile organize edilen European Utility Week 2019, Türkiye heyetinin geniş katılımı ile Paris’te başladı.

Avrupa’nın en önemli ve büyük akıllı şebeke etkinliği European Utility Week 2019 başladı. 

TÜRK HEYETİ YOĞUN ZİYARET PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

Türkiye’den Kamu ve özel sektör temsilcilerinden oluşan 80 kişilik bir heyet, sektörün durumunu yerinde analiz etmek, yerli ve yabancı yatırımcılar ile bir araya gelmek, en son ve yeni teknolojileri takip edebilmek ve B2B görüşmeler yapmak için yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi. 

Başlangıçta Fransız standına gerçekleştirilen ziyaret ile Fransa Başkonsolosluğu Ticaret Müşavirliği - Business France’tan Burhan Çağlar’ın eşliğinde Türk-Fransa Seansı düzenlendi. Türk delegasyonunun oluşumundaki büyük başarıdan dolayı Fransa ilk uluslararası delegasyon seansını Türkiye ile belirledi. Gerçekleştirilen 1 saatlik görüşmede öncelikle Gazbir sunumu, ardından Fransız Thinksmargrids derneği sunumu, pavilyon tanıtımı ve karşılıklı plaket takdim töreni gerçekleştirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler