1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İngiliz Zennor Kuzey Denizi’nde test çalışmalarını tamamladı

İngiliz Zennor Kuzey Denizi’nde test çalışmalarını tamamladı

İngiliz enerji şirketi Zennor Petroleum, Kuzey Denizi’nde bulunan Finlaggan gaz sahasında sondaj ve test çalışmalarını tamamladı.

İngiliz Zennor Kuzey Denizi’nde test çalışmalarını tamamladı

Enerji Günlüğü - İngiliz enerji şirketi Zennor Petroleum, Kuzey Denizi’nde bulunan Finlaggan gaz sahasında sondaj ve test çalışmalarını tamamladı.

İngiliz özel petrol ve doğalgaz şirketi Zennor Petroleum, Kuzey Denizi’nde bulunan Finlaggan gaz sahasında sondaj ve test çalışmalarını tamamladığını ve böylece sahadaki çalışmalarında bir aşamayı daha tamamladıklarını açıkladı. Sahadan ilk üretimin 2020 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

İKİ KUYU BEKLENTİLERİN ÜZERİNDE

Sahadan 30 milyon varil petrole eşdeğer gaz kondensantı üretmeyi hedefleyen sahanın tek işletmecisi konumundaki şirket, açtığı F1 ve F2 kuyularından beklentilerinin üzerinde olarak günde 12 milyon varilden fazla petrole eşdeğer bir akış gerçekleştiriyor.

Zennor Genel Müdürü Martin Rowe, çalışmaların zamanında tamamlanması için sıkı bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, şimdi de gelecek yıl Finlaggan'dan ilk üretimi gerçekleştirmeye daha fazla yaklaşmalarını sağlayacak 2019 yazı denizaltı kurulum programına odaklandıklarını kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler