1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İstanbul’da doğalgaz faturalarına vade farksız taksit kampanyası

İstanbul’da doğalgaz faturalarına vade farksız taksit kampanyası

İGDAŞ, soğuklarla birlikte artan tüketim miktarı nedeniyle doğalgaz faturalarına vade farksız taksit kampanyası başlattı. Kampanyaya bu yıl 13 banka katıldı.

İstanbul’da doğalgaz faturalarına vade farksız taksit kampanyası

Enerji Günlüğü - İGDAŞ, soğuklarla birlikte artan tüketim miktarı nedeniyle doğalgaz faturalarına vade farksız taksit kampanyası başlattı. Kampanyaya bu yıl 13 banka katıldı.

Son dönemde gündemden düşmeyen ve İstanbulluların cebini yakan doğalgaz faturalarında ödeme kolaylığı sağlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İGDAŞ, her kış düzenlediği doğalgaz fatura ödemelerinde, kredi kartı ile vade farksız taksit kampanyası için bu yıl 13 banka ile anlaştı. Kampanyaya katılım şartları ve üst limitleri bankadan bankaya farklılık gösteriyor.

KAMPANYAYA KATILAN BANKALAR VE KOŞULLARI

31 Mayıs 2020 tarihine kadar (QNB Finansbank 31 Mart 2020) devam edecek olan kampanyada Akbank, İş Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Yapı Kredi Bankası 100 TL üzeri olan faturalara vade farksız kredi kartına 3 taksit uyguluyor. Kuveyt Türk Katılım Bankası 100 TL- 2.000 TL arası, Vakıfbank 100 TL- 20.000 TL arası faturaları 3 taksite bölüyor.

Alternatif Bank, Denizbank, Garanti Bankası, Şekerbank, TEB bir alt sınır olmaksızın tüm faturalara, QNB Finansbank ise 3.000 TL’ye kadar olan faturalara vade farksız kredi kartına 2 taksit uyguluyor.

Halkbank 100 TL- 50.000 TL arası faturalara 4 taksit uyguluyor. Halkbank kredi kartıyla sadece İGDAŞ veznelerinden yapılan ödemeler kampanya dahilinde taksitlendirilirken, diğer banka kredi kartlarıyla hem İGDAŞ vezneleri, hem de  igdaş internet şubesi üzerinden online olarak yapılan ödemeler taksitlendirilebiliyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler