1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İzmir’de doğalgaz aboneliğine ödeme kolaylığı

İzmir’de doğalgaz aboneliğine ödeme kolaylığı

İzmirliler, kredi kartına doğalgaz abonelik bedelini 12, güvence bedelini ise 6 taksitte ödeyebilecekler.

İzmir’de doğalgaz aboneliğine ödeme kolaylığı

Enerji Günlüğü - İzmirliler, kredi kartına doğalgaz abonelik bedelini 12, güvence bedelini ise 6 taksitte ödeyebilecekler.

İzmir'in doğalgaz dağıtımını ve işletmesini üstlenen İzmir Doğalgaz, başlattığı yeni bir kampanya ile İzmirlilere kolaylık sunuyor. İzmir Doğalgaz, gelen talepleri de göz önüne alarak, 31 Aralığa kadar doğalgaza abone olmak isteyen vatandaşlara abonelik bedelini 12 taksite, güvence bedelini ise 6 taksite kadar istedikleri sayıda kredi kartına taksitlendirebilmeleri seçeneğini sunuyor.

SADECE NÜFUS CÜZDANI İLE ABONELİK

İzmirliler, 14 faklı bölgede bulunan abone merkezlerine giderek sadece nüfus cüzdanlarının fotokopisi ile abonelik işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Eksik kalan evraklar abonelik sözleşmesi sırasında tamamlanacak.  

İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, “Doğalgaza olan ilgi özellikle kış aylarında en üst noktaya ulaşıyor. Müşteri memnuniyetini esas alarak çalışan şirketimiz, gelen talepler doğrultusunda yeni stratejiler geliştiriyor. Eylül ayından başlamak üzere Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya ile abonelik ve güvence bedelini kredi kartına taksitlendirerek doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlarımıza yeni bir kolaylık getirdik” dedi. 

GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIK

Eylül ayı ile birlikte başlayacak yoğunluk için gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Genel Müdür Yetik, “Ağustos ayında başlayan yoğunluk Eylül’le birlikte daha da artacaktır. Vatandaşlarımız abonelik ve tesisat dönüşüm işlemlerini bir an önce yapmalarını öneriyorum. Abone merkezlerimizde, proje ve gaz açma birimlerimizde vatandaşlarımızı bekletmeyecek, taleplerine hemen yanıt verebilecek düzenlemeleri yaptık. İzmirlileri doğalgazın ekonomisinden, konforundan ve çevreye getireceği temizlikten faydalanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler