1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İzmirlilere doğal gaza kolay geçme alternatifi

İzmirlilere doğal gaza kolay geçme alternatifi

Enerji Günlüğü - Tesisat bedeli yüksekliği nedeniyle doğal gaza geçemeyen İzmirliler, İzmir Doğalgaz ve Hemanal Finansman işbirliği ile sağlanan alternatifli...

İzmirlilere doğal gaza kolay geçme alternatifi

Enerji Günlüğü - Tesisat bedeli yüksekliği nedeniyle doğal gaza geçemeyen İzmirliler, İzmir Doğalgaz ve Hemanal Finansman işbirliği ile sağlanan alternatifli ödeme paketleri ve vade seçenekleriyle doğal gaza geçebilecekler.

İzmir Doğalgaz, Hemanal Finansman ile iş birliği yaparak doğal gaza geçmek isteyen İzmirlilere yeni bir fırsat sunuyor. İç tesisat firmaları aracılığıyla sunulan kampanyada tüketicilere alternatifli ödeme paketleri ve vade seçenekleri sunuluyor. Kampanya ile tüketiciler; abonelik, tesisat kurulumu gibi bedelleri kefilsiz, masrafsız ve 48 aya varan vadelerde ödeyebilecekler.

DOĞAL GAZA İLGİ ARTIYOR

İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, “Doğal gazın konforunu ve ekonomik kullanım koşullarını bildiği halde, tesisat bedeli yüksekliği nedeniyle doğal gaza geçemeyen vatandaşlarımıza uygun koşullarla doğalgaza geçme imkânı sunuyoruz” dedi.

Doğal gaza ilginin her yıl artarak devam ettiğini ve her bölgeden yoğun talep aldıklarını ifade eden Yetik, “Kapısının önünde doğal gaz kutusu olduğu halde gaz kullanmayan ya da bir iki dairenin doğal gaz kullandığı çok sayıda bina bulunuyor. Maddi nedenlerden dolayı doğal gaza geçemediklerini belirterek bu duruma çözüm bulmamızı isteyen vatandaşlarımıza yönelik olarak yeni bir kampanya sunduk.” diye konuştu.

DOĞAL GAZ HIZLI VE KOLAY GEÇİŞ

Hemenal Finansman Genel Müdürü Engin Söker ise Türkiye’de perakende sektöründe uzmanlaşmış bir şirket olduklarının belirterek, “İç tesisat firmaları aracılığıyla sunulan kampanya ile tüketiciler; abonelik, tesisat kurulumu gibi bedelleri kefilsiz, masrafsız ve 48 aya varan vadelerde ödeyebilecekler.” dedi.

İzmirlilerin bütçelerini sarsmadan doğal gaza geçmeleri konusunda destek olmayı amaçladıklarını ifade eden Söker, “İzmirliler, İzmir Doğalgaz’dan yetki almış herhangi bir iç tesisat firmasına başvurarak hızlı bir şekilde ve en az işlemle güvenli koşullarda bu kampanyadan faydalanarak kısa sürede doğal gaza geçebilirler.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler