1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kemerköy Elektrik baca gazı değirmen kaplaması montaj işi yaptıracak

Kemerköy Elektrik baca gazı değirmen kaplaması montaj işi yaptıracak

Enerji Günlüğü - Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan 2 adet baca gazı ıslak bilyeli değirmenlerinin kaplamalarının...

Kemerköy Elektrik baca gazı değirmen kaplaması montaj işi yaptıracak

Enerji Günlüğü - Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan 2 adet baca gazı ıslak bilyeli değirmenlerinin kaplamalarının imali, demontajı ve mevcut kullanım yerlerine montaj edilmesi işi satın alacak.

Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 210 günlüğüne Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (KEAŞ) Genel Müdürlüğünün ihtiyacı olan 2 adet baca gazı ıslak bilyeli değirmenlerinin kaplamalarının teknik şartname ve teknik resim esasları doğrultusunda imali, demontajı ve mevcut kullanım yerlerine montaj edilmesi işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale 13/03/2014 Perşembe günü, saat: 14.00’de Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü G-6 Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Teklifler, ihale tarihi ve saatine kadar Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne elden teslim edilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 50,00.-TL karşılığı aynı adresten alınabilecek. İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler