1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kirazlı: Ucuz elektrik isteyen başvursun

Kirazlı: Ucuz elektrik isteyen başvursun

Aksa Elektrik AŞ Genel Müdürü Murat Kirazlı, son zamlardan sonra uygun elektrik fiyatı arayan aboneleri başvuru yapmaya çağırdı.

Kirazlı: Ucuz elektrik isteyen başvursun

Enerji Günlüğü - Aksa Elektrik AŞ Genel Müdürü Murat Kirazlı, son zamlardan sonra uygun elektrik fiyatı arayan aboneleri başvuru yapmaya çağırdı.

Aksa Elektrik Genel Müdürü Murat Kirazlı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK) 1 Ekim 2019 tarihinden geçerli olmak üzere açıkladığı yeni tarifeler sonrası elektrik ticareti sektöründeki durumu Enerji Günlüğü’ne değerlendirdi. Son EPDK kararı sonucunda daha fazla elektrik abonesinin serbest tüketici olarak indirimli fiyat arayışına geçeceğini belirten Kirazlı, bu doğrultuda enerji şirketlerinin müşteri portföylerinde sayı ve hacim olarak ciddi anlamda genişleme olacağını ifade etti.

UYGUN FİYAT İSTEYEN BAŞVURSUN

Tarifelerin altında, daha uygun fiyatla elektrik kullanmak isteyen sanayici ve ticarethane abonelerinin kendileriyle ve diğer tedarik ilerle temasa geçmelerini öneren Murat Kirazlı, “Elektrik perakende sektörü rekabetin çok yoğun yaşandığı bir sektör ve bu rekabetçi piyasa ortamında özellikle ticarethane ve sanayi abone grubundaki tüketicilerin gerçekleşen zamlardan en az etkilenmek adına elektrik tedarikçileri ile enerji alımı ve diğer katma değerli enerji hizmetlerinde çalışmaya başlamaları gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Mehmet KARA - Enerji Günlüğü

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler