1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kızılay serbest piyasadan elektrik alacak

Kızılay serbest piyasadan elektrik alacak

Enerji Günlüğü - Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, serbest piyasadan elektrik enerjisi satın alacak. Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü’nün...

Kızılay serbest piyasadan elektrik alacak

Enerji Günlüğü - Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, serbest piyasadan elektrik enerjisi satın alacak. 

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü’nün konu ile ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Türk Kızılayı tarafından orta gerilim ve alçak gerilim abonesi olan ve serbest tüketici belgesi almaya hak kazanan Türk Kızılayı birimlerinin ihtiyacı olan elektrik enerjisi serbest piyasadan tam tedarik esasına göre günün her saatinde kesintisiz olarak kapalı zarf ile teklif almak suretiyle satın alınacak. 

Firmalar en az 285.000 TL tutarında geçici teminatı teklifleri ile birlikte verecekler. Firmalar ihale zarflarını en geç 27.11.2017 günü saat 10:00’a kadar iletecekler. “Teklif ve Teminat Mektubu” zarfı 28.11.2017 günü saat 14:00’de Genel Müdürlüğümüz toplantı salonunda açılacak.

İhaleye ait şartnameler "Ataç 1 Sok. No: 32 Yenişehir/ANKARA" adresindeki Genel Müdürlüğümüzden ve “Ahmediye Mah. Halk Cad. Esvapçı Sok. No: 8 Üsküdar/İSTANBUL” adresindeki Türk Kızılayı İstanbul Müdürlüğü’nden 250,00 TL karşılığında temin edilebilecek.

İdari ve teknik şartnamelere www.kizilay.org.tr adresinden ulaşılabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler