1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Ömer Cihad Vardan 4. kez DOSİDER Başkanı oldu

Ömer Cihad Vardan 4. kez DOSİDER Başkanı oldu

Ömer Cihad Vardan, DOSİDER Başkanlığına dördüncü kez seçildi. 

Ömer Cihad Vardan 4. kez DOSİDER Başkanı oldu

Enerji Günlüğü – Ömer Cihad Vardan, DOSİDER Başkanlığına dördüncü kez seçildi. 

Doğalgaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (DOSİDER) 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Genel Kurulun ardından ilk kez toplanan yeni Yönetim Kurulu’nda dördüncü kez Başkan seçildi. 

DOSİDER Genel Kurulu’nda, 2019-2020 dönemi için belirlenen Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; 

Ömer Cihad Vardan, Çukurova Isı
Dr. Celalettin Çelik, Viessmann
R. Rezzan Özsarfati, Denko
K. Ayhan Eren, Erensan
Ali Ender Çolak, Baymak
Alper Avdel, Vaillant
Mehmet B. Özokumuşoğlu, ECA
Ali Aktaş, Bosch
Zeki Özen, Daikin
Koray Fedar, Alarko-Carrier

Genel Kurul sonrasında toplanan ilk Yönetim Kurulu, görev dağılımını yaptı ve Ömer Cihad Vardan dördüncü kez Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

SEKTÖRÜN ÖNÜNDE GÜZEL FIRSATLAR VAR
1993 yılında kurulan ve sektörün %95’ini temsil eden DOSİDER’in Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Genel Kurulda yaptığı konuşmada sektörün geleceğinin daha hareketli olacağını söyledi ve şöyle konuştu, “Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden inşaat sektöründeki durağanlık, ister istemez doğalgaz cihazları sektörünü de etkiledi. Ancak önümüzde güzel fırsatlar var, bunları değerlendirmemiz gerekiyor. Dolayısıyla bundan sonraki 2019-2021 dönemi için sektörümüzü daha da iyileştirmek için çalışmalarımız devam edecek. 81 vilayette ve 500’ü aşkın ilçede doğalgazın kullanılabilir hale gelmesi; dönüşüm pazarının önemli oranda büyümeye başlaması; DOSİDER üyesi firmaların ihracat kabiliyetlerinin gelişmiş olması ve çok sayıda ülkeye ihracat yapmaya başlamış olması; ekonomideki durağan pozisyondaki sektörlerin önümüzdeki günlerde iyileşecek olması, gelecek projeksiyonumuzdaki avantajlardır”. 

Önceki ve Sonraki Haberler