1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Ordu’da doğalgaz hattında patlama

Ordu’da doğalgaz hattında patlama

Ordu’da doğalgaz dağıtım hattında, nedeni belirlenemeyen bir patlama meydana geldi, Ünye ilçesine bir süre doğalgaz verilemedi.  

Ordu’da doğalgaz hattında patlama

Enerji Günlüğü - Ordu’nun Ünye ilçesinde doğalgaz dağıtım hattında, nedeni belirlenemeyen bir patlama meydana geldi. 

Ordu’nun Ünye ilçesinde, doğalgaz dağıtım hattında henüz nedeni belirlenemeyen bir patlama oldu. Patlamada can ve mal kaybı olmazken, patlama sonrası başlayan yangın bölgede yaşayan vatandaşlarda panik yaşanmasına neden oldu. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale etti.

Ünye’nin Yazkonağı Mahallesi’nden geçen hatta meydana gelen patlama hakkında Ordu Valiliği bir açıklama yayınladı. Açıklamada, başlayan yangın nedeniyle itfaiye ekiplerinin, Boru Hatlarıyla Petrol Taşıma AŞ’nin (BOTAŞ) ve Aksa Ordu Giresun Doğalgaz dağıtım AŞ’nin bilgilendirildiği kaydedildi ve olay yerinde, güvenlik güçleri tarafından çevre güvenliğinin alındığı belirtildi. 

Açıklamaya göre patlamaya sebep olacak herhangi bir müdahale tespit edilemedi ve olayla ilgili can ve mal kaybı yaşanmadı. 

Aksa Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, patlama nedeniyle Ünye ilçesine bir süre doğalgaz verilemedi.  

Önceki ve Sonraki Haberler