1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Salihli’de ilk doğalgaz şehit ailesine verildi

Salihli’de ilk doğalgaz şehit ailesine verildi

Manisa’nın Salihli ilçesinde altyapıs tamamlandıktan sonra ilk doğalgaz, bir şehit ailesinin evine verildi. 

Salihli’de ilk doğalgaz şehit ailesine verildi

Enerji Günlüğü - Manisa’nın Salihli ilçesinde altyapıs tamamlandıktan sonra ilk doğalgaz, bir şehit ailesinin evine verildi. 

Aksa Manisa Doğalgaz Dağıtım AŞ tarafından, Salihli’de 2016’dan bu yana sürdürülen altyapı çalışmaların tamamlanmasının ardından, ilk doğalgaz Şehit Polis Memuru Ömer Kılıç’ın eşi Burcu Kılıç’ın evine verildi. Şehit Polis Memuru Ömer Kılıç, 2016 yılında görev yaptığı İstanbul’da, görevi başındayken bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. 

Aksa Manisa Doğalgaz Dağıtım AŞ Bölge Müdürü İbrahim Başaran, Salihli’de 18.000 konuta doğalgaz verecek altyapıya sahip olduklarını kaydetti ve şöyle konuştu, “Salihli’de 100 kilometrelik polietilen hat, 7 kilometrelik şehir şebeke çelik hattı, 3 tane bölge istasyonu ile basınç düşürme istasyonumuz sayesinde 18.000 konuta gaz verebilecek durumdayız. Doğalgaz sürecinin başından sonuna kadar bizleri her anlamda destekleyen Belediye Başkanımız Zeki Kayda’ya teşekkür ediyorum. Doğal gazın Salihli’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum”. 

Salihli’de evlere doğalgaz bağlanması dolayısıyla, Kızılelma Anıtı’nda sembolik doğal gaz meşalesi yakıldı. Törene Belediye Başkanı Zeki Kayda, Aksa Doğalgaz Manisa Bölge Müdürü İbrahim Başaran, Başkan Yardımcıları Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, STK yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler