1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Şarköy’de 1300 daireye doğalgaz ulaştı

Şarköy’de 1300 daireye doğalgaz ulaştı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde 2018 yılsonu itibariyle doğalgaz hizmeti verilmeye başlandı ve 1300 daire doğalgazla buluştu.

Şarköy’de 1300 daireye doğalgaz ulaştı

Enerji Günlüğü - Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde 2018 yılsonu itibariyle doğalgaz hizmeti verilmeye başlandı ve 1300 daire doğalgazla buluştu.

2017 yılında doğal gaz altyapısının temellerinin atıldığı Şarköy’de, 2018 yılsonu itibariyle doğal gaz hizmeti verilmeye başlandı. Şarköy’ün yüzde 60’ını doğal gaz hattı ile kaplayan GAZDAŞ, şu ana kadar bölgeye yaklaşık 15 milyon TL değerinde yatırım gerçekleştirdi. Şarköy’de Kasım sonuna kadar 2100 adet bağlantı anlaşması yapmış olan GAZDAŞ, gün itibariyle de 1300 daireyi doğalgazla buluşturdu. GAZDAŞ’ın bölgedeki hedefi ise yılsonuna kadar 2500 bağımsız bölümde bağlantı anlaşması gerçekleştirmek.

GAZDAŞ ŞARKÖY OFİSİ AÇILDI

Şarköy’deki yatırımlarını sürdüren GAZDAŞ, aynı zamanda bölgede işletme ofisinin de açılışını gerçekleştirdi. Ekim ayı başında İstiklal Mahallesi Uluselviler Caddesi’nde açılan Şarköy İşletme Ofisi ile vatandaşların talepleri yerinde alınıyor. Henüz şebekenin ulaşmadığı cadde ve sokaklarda gerçekleştirilecek çalışmalar ise GAZDAŞ’ın yıllık yatırım programı çerçevesinde hayata geçirilecek.

KÖMÜR KULLANIMININ ÖNÜNE GEÇİLECEK

Bölgeye sağlanan doğal gaz hizmetiyle Şarköy halkının ısınma ihtiyaçları karşılanırken aynı zamanda kömür kullanımından kaynaklı hava kirliliğinin de önüne geçilmesi hedefleniyor.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Doğal gaz hizmetinden yararlanabilmek için gerekli belgelerle GAZDAŞ'a başvurmak ve bağlantı anlaşması imzalamak gerekiyor. Bunun için ısınma şekli ve yakıt türünü belirten karar defterinin aslı ve fotokopisi, ısınma şekli ve yakıt türünü belirten kat maliklerinin dilekçesi, müracaat eden abonenin kimlik fotokopisi, tapu fotokopisi, yapı kullanım izin belgesi ve bina ruhsatı gerekirken bireysel ve merkezi bağlantı anlaşmasında farklılıklar oluyor.

Bireysel abonelik sözleşmesi içinse kimlik fotokopisi yeterli olurken merkezi abonelik sözleşmesi için apartman yöneticisinin kimlik fotokopisi ile apartman yönetiminin kaşesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler