1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Siemens Total’e gaz türbini sağlayacak

Siemens Total’e gaz türbini sağlayacak

Alman teknoloji şirketi Siemens, Fransız petrol şirketi Total’in kuracağı Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali için gaz türbini sağlayacak. 

Siemens Total’e gaz türbini sağlayacak

Enerji Günlüğü - Alman teknoloji şirketi Siemens, Fransız petrol şirketi Total’in kuracağı Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali için gaz türbini sağlayacak. 

Fransız petrol şirketi Total’in bağlı ortaklığı Total Direct Énergie’nin (TDE) sahibi olduğu Compagnie Electrique de Bretagne tarafından Fransa’da 446 MW kapasiteli Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali kurulacak. Santral Alman Siemens teknolojisini kullanacak. 

GÜNEŞ VE RÜZGAR ELEKTRİĞİNİ DENGELEYECEK

Total Direct Énergie CEO’su Xavier Caïtucoli, “Landivisiau'daki yeni enerji santralimiz esnekliği sayesinde, rüzgar ve güneş santrallerinden gelen baz yük dengesini sağlamada ideal bir rol oynayacak. Bu nedenle bölgedeki arz güvenliğin sağlanmasına önemli bir katkı sağlayacak. Siemens'in verimli gaz türbini teknolojisi ve proje geliştirme aşamasına katılımları bu projenin başarıyla uygulanmasında önemli bir faktör” açıklamasında bulundu. Siemens, tesisi 20 yıl boyunca işletecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler