1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Stargaz otogaz satışına başladı tüpgaz da yolda

Stargaz otogaz satışına başladı tüpgaz da yolda

Enerji Günlüğü - LPG dağıtım, depolama ve taşıma lisansı alan Stargaz faaliyetlerine başladı. Stargaz, tüplü LPG satışına da başlayacak.Akaryakıt...

Stargaz otogaz satışına başladı tüpgaz da yolda

Enerji Günlüğü - LPG dağıtım, depolama ve taşıma lisansı alan Stargaz faaliyetlerine başladı. Stargaz, tüplü LPG satışına da başlayacak.

Akaryakıt dağıtım şirketi Starpet'in yeni şirketi Stargaz, EPDK’dan aldığı LPG dağıtım, depolama ve taşıma lisansı ile faaliyetlerine başladı.

Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin, ilk aşamada mahalli lisans alan Stargaz’ın Elazığ’daki depolama ve stoklama tesisiyle faaliyetlerine başladığını söyledi.

Okalin'in verdiği bilgiye göre Stargaz elindeki mahalli lisans sayesinde, Elazığ ve ilçelerinin yanı sıra Malatya, Diyarbakır, Tunceli, Bingöl ve Erzincan’ın il merkezlerine ve ilçelerine hizmet sunmaya başladı.

ELAZIĞ DOLUM TESİSLERİ

Murat Okalin, Tüpraş LPG rafineri ve terminallerinden aldıkları LPG’yi Stargaz Elazığ LPG dolum tesisinde stoklayıp, bu illerde faaliyet gösteren otogaz bayilerinin LPG ihtiyaçlarını karşıladıklarını anlattı.

TÜPGAZ İŞİ DE YAPACAK

Murat Okalin, Stargaz'ın LPG lisansı kapsamında, söz konusu illerde tüplü LPG satışı da yapacağını açıkladı. Okalin, "Tüp LPG bayileri oluşturarak ev ve işyerlerinin de tüpgaz ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyoruz" dedi.

Elazığ LPG dolum tesisinin inşaatına 2013 yılının Ağustos ayında başlandığını belirten Okalin, “5 ay gibi kısa bir süre içinde inşaat ve mekanik montaj işlemleri tamamlandı. İnşası halen devam eden Karaman tesisimizin de tamamlanmasının ardından, Ulusal LPG Dağıtıcı Firma Lisansı alarak tüm Türkiye genelini kapsayacak şekilde hizmet alanımızı genişletmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler