1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Türk şirketlerinden Nijer`e yatırım seferi

Türk şirketlerinden Nijer`e yatırım seferi

Enerji Günlüğü - Doğal kaynaklar açısından zengin bir ülke olan Nijer, altyapı yatırımları için Türk girişimcileri bekliyor.Tüm Sanayici ve İşadamları...

Türk şirketlerinden Nijer`e yatırım seferi

Enerji Günlüğü - Doğal kaynaklar açısından zengin bir ülke olan Nijer, altyapı yatırımları için Türk girişimcileri bekliyor.
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) üyeleri, Türkiye–Nijer İş Forumu’na katılarak, iki ülke arasındaki ticari ve kültürel bağlantıların adımını attı. Türkiye-Nijer İş Forumu'na katılan TÜMSİAD üyeleri, Nijerli işadamları ile bir araya geldi. İki ülke arasındaki ticaret ve dostluk köprülerinin kurulmasını amaçlan forum kapsamında görüşmelerde bulunan TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, işbirliğinin büyük bir potansiyele dönüşeceğini belirterek, "Ülke doğal kaynaklar açısından çok zengin. Görüşmelerimizde Nijerli işadamlarının Türk girişimcilere her zaman destek vereceğini görmekten memnun oldum" dedi. Sert, Nijer Ticaret Odası Başkanı’nın kendilerine verdiği bilgiler çerçevesinde, doğal kaynaklar açısından oldukça zengin olan ülkenin alt yapı konusunda yatırıma ihtiyacının olduğunu vurgulayarak ,orta sınıfın geliştiği, ekonomik bir dönüşüm içinde olan Nijer'de,işadamlarının Turk girişimcilerle madencilik,yol ve altyapı konusunda işbirliğine hazır oluklarını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler