1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Türk ve Rus enerji uzmanları doğalgaz piyasasını değerlendirecek

Türk ve Rus enerji uzmanları doğalgaz piyasasını değerlendirecek

Türk ve Rus enerji uzmanlarının doğalgaz piyasasını değerlendirecekleri Türk-Rus Enerji Uzmanları Toplantısı 30 Ekim 2019 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Türk ve Rus enerji uzmanları doğalgaz piyasasını değerlendirecek

Enerji Günlüğü - Türk ve Rus enerji uzmanlarının doğalgaz piyasasını değerlendirecekleri Türk-Rus Enerji Uzmanları Toplantısı 30 Ekim 2019 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Türk-Rus Enerji Uzmanları Toplantısı 30 Ekim 2019 Çarşamba günü İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Feriye Sarayı Cam Salon’da, Anadolu Ajansı ve TASS editörlerinin moderatörlüğünde gerçekleştirilecek.

TOPLANTI KONUŞMACILARI

Toplantıda Türk enerji sektöründen konuşmacı olarak Esgaz & İzmir Gaz Yönetim Kurulu Üyesi Arif Aktürk, Enerji Piyasaları ve Politikaları Enstitüsü (EPPEN) Başkanı Volkan Özdemir ve Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan katılacak. 

Rusya’dan ise Rusya Ulusal Enerji Güvenliği Fonu Başkan Yardımcısı Aleksei Grivach, Doğu-Batı Araştırmaları Enstitüsü Kıdemli Üyesi Danila Bochkarev ve Samara Ulusal Araştırma Üniversitesi Baş Rektör Yardımcısı Roman Samsonov konuşmacı olarak katılacak.

Program ise şöyle:

09:00 – 10:00 Kayıt ve kahvaltı

10:00 – 11:00 TASS Oturumu: Günümüz İklim Değişikliği Gündeminde Doğalgaz

Yeni piyasa segmenti olanakları

11:00 – 11:30 Kahve molası

11:30 – 12:30 AA Oturumu: TürkAkım Denkleme Girerken Türkiye Doğalgaz Piyasasının Çeşitlendirilmesi

Değişen bir doğalgaz arenasında yeni dinamikler 

12:30 – 13:00 Soru-Cevap

Önceki ve Sonraki Haberler