1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit hizmet satın alacak

Ege Linyit hizmet satın alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyit, ELİ Müessesesi Müdürlüğü'ne ait Kriblaj Tesislerini çalıştırması ve 615 adet GSM hattı ile iş yerlerimizde telefon...

Ege Linyit hizmet satın alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyit, ELİ Müessesesi Müdürlüğü'ne ait Kriblaj Tesislerini çalıştırması ve 615 adet GSM hattı ile iş yerlerimizde telefon haberleşmesi hizmetleri satın alacak.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, hizmet ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre Müdürlük, 366 günlüğüne ELİ Müessesesi Müdürlüğüne ait Kriblaj Tesislerini Çalıştırması Hizmeti Alım İşi ile 1095 günlüğüne 615 adet GSM hattı ile Cenk yeri, Deniş ve Soma Açık ocaklar ile Müessesemiz ve Müessesemize ait diğer iş yerlerimizde telefon haberleşmesi işini açık ihale usulü ile ihale edecek.

İhale, 23/03/2015 Saat:14:00'de ELİ Müessesesi Müdürlüğü Komisyon odasında yapılacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk cad. No: 111 45500 Soma/ Manisa adresinde görülebilecek ve 100,00 TL bedelle aynı adreslerden satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler