1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EMO seçimlerini Mahir Ulutaş’ın listesi kazandı

EMO seçimlerini Mahir Ulutaş’ın listesi kazandı

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) 49. Dönem Yönetim Kurulu seçimlerinde ipi göğüsleyen, 48. Dönem başkanı Mahir Ulutaş’ın listesi oldu.

EMO seçimlerini Mahir Ulutaş’ın listesi kazandı

Enerji Günlüğü - Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) 49. Olağan Genel Kurulu, 26-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi. Genel Kurul’da divan başkanlığına Teoman Alptürk, başkan yardımcılıklarına Ebru Akgün Yalçın ve Sıdıka Ödel seçildiler. Divan’da Tuğçe Sarı, Sibel Erdoğan, Musa Demir ve Semihcan Yılmaz da yazman üyeler olarak yer aldılar. 

EMO 49. Olağan Genel Kurulu’nun açılış konuşmalarında, Türkiye’nin krizden çıkış için halkın ve toplumun genel yararını esas alan, bilim, sanayi ve enerji politikaları oluşturulması gerektiği vurgulandı.

SEÇİMİ MAVİ LİSTE KAZANDI 

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) 49. Olağan Genel Kurulu, yönetim organlarının belirlenmesi için 28 Nisan 2024 tarihinde yapılan seçimlerle tamlandı. İki listenin yarıştığı seçimler sonucunda yeni EMO Yönetim Kurulu, Mavi Liste’den, 48. Dönem EMO Başkanı Mahir Ulutaş ile Mehmet Mazmanoğlu, Ramazan Pektaş, Ender Kelleci, Ogün Sıy, Alaattin Ali Yolcu ve Bülent Özgümüş`ten oluştu.

Enerji Günlüğü 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler