1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. 10. Solarex İstanbul Fuarı başladı

10. Solarex İstanbul Fuarı başladı

Enerji Günlüğü - Güneş teknolojilerine yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği 10. Solarex İstanbul Fuarı bugün başladı.6-8 Nisan tarihleri arasında,...

10. Solarex İstanbul Fuarı başladı

Enerji Günlüğü - Güneş teknolojilerine yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği 10. Solarex İstanbul Fuarı bugün başladı.

6-8 Nisan tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi 9- 10- 11 ve 12. Salonlar’da 10.’su düzenlenecek olan Solarex İstanbul Fuarı bugün kapılarını açtı. 

Her yıl daha da büyüyen güneş sektörünün yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari buluşma noktası olan Fuarda Türkiye, Orta ve Batı Avrupa, Balkanlar, Rusya, Kafkaslar, Orta Asya, Orta Doğu, Kuzey Afrika’dan solar endüstrilerinin karar vericileriyle buluşma fırsatı yakalarken aynı zamanda üretim güçlerini göstererek ticaret hacimlerini artırabilecekler.

Solarex İstanbul Fuarı her yıl artan katılımcısı ve 100’e yakın ülkeden 25.000 üzerinde ziyaretçisi ile katılımcılarının yeni pazarlara açılmalarına fırsat sağlayarak, Avrasya’daki en kapsamlı buluşma platformu niteliğinde. Solarex İstanbul Fuarı 10:00 – 18:00 saatleri arasında ziyarete açık.

Önceki ve Sonraki Haberler