Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının destekleriyle Ankara Sanayi Odası (ASO) ve Nükleer Sanayi Derneği (NSD) işbirliğinde düzenlenen 11. Nükleer Santraller Zirvesi (NPPES) 1-2 Temmuz 2025 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek. Zirvede yapay zekanın hızla artan enerji talebine etkileri ve bu süreçte nükleer enerjinin üstleneceği stratejik rol ele alınacak.
YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR
Rusya, Çin, Güney Kore, İtalya ve Çek Cumhuriyeti’nden yoğun katılımın beklendiği Zirve, Türkiye'deki nükleer enerji yatırımlarıyla ilgilenen karar vericiler ile global oyuncuları, bu alandaki fırsatlardan pay almak isteyen yerli firmalar, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları ile yerli ve yabancı uzman ve profesyonelleri bir araya getirecek.
NPPES Fuarcılık tarafından hayata geçirilen Zirve kapsamında ikili iş görüşmeleri yapılacak, yeni teknolojiler sergilenecek ve işbirliği anlaşmaları imzalanacak.





