1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. 11. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı başlıyor

11. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı başlıyor

Enerji Günlüğü - 11. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı EIF 2018, 8 – 9 Kasım 2018 tarihinde Ankara Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.Enerji...

11. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı başlıyor

Enerji Günlüğü - 11. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı EIF 2018, 8 – 9 Kasım 2018 tarihinde Ankara Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Enerji sektörünün önde gelen firmalarını, yatırımcıları, akademisyenleri, dernek ve vakıfları bir araya getirecek olan 11. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı, Kasım’ın 2. haftasında Ankara Congresium’ da gerçekleşecek.

Fuara; Yenilenebilir Enerji Sistemleri Ve Teknolojileri, Yakıt Hücreleri, Isı Depolama Sistemleri, Hidrojen Sistemleri, Enerji Verimlilik Sistemleri alanlarında hizmet veren firmaların yanı sıra Enerji Verimliliği Danışmanlık ve Proje, Çevre ve ÇED Danışmanlık, Enerji Sektörü Sertifika ve Belgelendirme Hizmetleri sağlayan birçok firma katılım sağlayacak. 2018 EIF Enerji Kongresinde; enerji depolama, dijitalleşme, akıllı şebekeler ve elektrikli araçlar yeni konu başlıkları olarak ele alınacaktır.

Enerji sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren EIF 2018 Enerji Kongresi’nde sektördeki son gelişmeler konuşulacak. Aynı zamanda yeni işbirliklerin oluşmasına ortam sağlanarak yeni yatırımların yapılmasına aracılık edilmesi hedefleniyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler