1. HABERLER

  2. MEVZUAT

  3. 134 maden ruhsatı için ceza verildi

134 maden ruhsatı için ceza verildi

Enerji Günlüğü - Süresi içinde izinleri alınamamış veya teslim edilmemiş 134 adet maden ruhsatı için maden şirketine 30'ar bin lira idari para cezası...

134 maden ruhsatı için ceza verildi

Enerji Günlüğü - Süresi içinde izinleri alınamamış veya teslim edilmemiş 134 adet maden ruhsatı için maden şirketine 30'ar bin lira idari para cezası verildi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü, Yozgat, Burdur, Mersin, Malatya, Tokat, Kocaeli, Kırklareli, Gaziantep, Muğla, Batman, Uşak, Şırnak, Antalya, Aydın, Kayseri, Karaman, Manisa, Afyonkarahisar, Aksaray, Karaman, Artvin, Eskişehir, Kastamonu, İzmir, Erzurum, Bilecik, Van,Konya, Sivas, Şanlıurfa, Ankara, Çanakkale,  Çorum, Niğde, Hatay, Adana, Bursa, Elazığ, İstanbul, Isparta, Balıkesir, Samsun, Yalova, Muş, Sakarya, Osmaniye, Nevşehir ve Hakkari illerinde faaliyet yürüten şirketlere ait toplam 134 adet maden ruhsatı için otuzar bin lira idari para cezası verdiğini duyurdu. 

Maden Kanununun Geçici 22. Maddesi kapsamında verilen idari para cezaları için ruhsat sahiplerine yazı yazıldığı ve İdari Para Cezası yazılarına ait işlemlerin, ruhsat sahiplerinin dosyasında mevcut en son adreslerine tebligatla bildirildiği ifade edildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler