1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. 16 küçük maden sahası yakınlarındaki ruhsat sahiplerine verilecek

16 küçük maden sahası yakınlarındaki ruhsat sahiplerine verilecek

Enerji Günlüğü - Çeşitli maden ruhsat sahaları arasında kalan 16 adet küçük alan, mücavirindeki ruhsat sahiplerine verilecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar...

16 küçük maden sahası yakınlarındaki ruhsat sahiplerine verilecek

Enerji Günlüğü - Çeşitli maden ruhsat sahaları arasında kalan 16 adet küçük alan, mücavirindeki ruhsat sahiplerine verilecek. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, ruhsat sahaları arasında küçük alan olarak 13 adet II. Grup ve 3 adet IV. Grup olmak üzere toplam 16 adet küçük alan maden sahasını, mücavirindeki ruhsat sahipleri arasında ihale edecek. 

İhale 7 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00’te yapılacak. Küçük alan olarak belirlenen sahaların ili, erişim numarası, maden grubu, koordinat dökümleri, alanı, taban ihale bedeli, ihale tarihi ve saati ile ihaleye katılabilecek olan ihalelik alan mücavirindeki ruhsat sahiplerinin isimlerini içeren listeler, Genel Müdürlüğün internet sayfasında, ihaleden en az 15 gün önce ilan edilecek. 

Başvurular, ihale tarihinde, 14:00-14:30 saatleri arasında Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Konferans Salonunda İhale Komisyonuna doğrudan yapılacak. Posta veya diğer yollardan yapılan başvurular geçersiz sayılacak. 

İhale şartnamesi Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yayınlanacak. İsteklilerin şartname bedeli olarak 600 TL ödemesi gerekecek. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler