1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. 2 adet Savunma Sanayii Uzman yardımcısı alınacak

2 adet Savunma Sanayii Uzman yardımcısı alınacak

Enerji Günlüğü - MSB Savunma Sanayii Müsteşarlığı sözlü sınavla 2 adet Savunma Sanayii Uzman yardımcısı alacak.Milli Savunma Bakanlığı Savunma...

2 adet Savunma Sanayii Uzman yardımcısı alınacak

Enerji Günlüğü - MSB Savunma Sanayii Müsteşarlığı sözlü sınavla 2 adet Savunma Sanayii Uzman yardımcısı alacak.

Milli Savunma Bakanlığı Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın bugünkü Resmi Gazete’de yayınladığı duyuruya göre, Savunma Sanayii Müsteşarlığında istihdam edilmek üzere, Savunma Sanayii Müsteşarlığı giriş sınavı ile Genel İdare Hizmetleri sınıfından 7nci, derece kadrolara atanmak üzere 2 adet Savunma Sanayii Uzman Yardımcısı alınacak.

En az dört yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerin İşletme bölümünden ya da bunlara denkliği YÖK tarafından onaylanmış yurtiçi ve yurtdışı yabancı fakültelerden mezun olan ve A Grubu Kamu Personeli Seçme Sınavlarındaki KPSSP23 puan türünden en az 85 puan almış olanlardan, 2 pozisyon için başvuru alınacak. Savunma Sanayii Uzman Yardımcılığı giriş sınavına daha önce iki defa girip de başarısız olanlar sınava kabul edilmeyecek.

SÖZLÜ GİRİŞ SINAVI

Sözlü sınav, adayların; mezun olunan alana ilişkin bilgi düzeyi, bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği ve muhakeme gücü, liyakati, temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu, özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı, genel yetenek ve genel kültürü, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı yönlerinden değerlendirilerek, ayrı ayrı puan verilmek suretiyle gerçekleştirilecek.

Giriş sınavında başarılı sayılabilmek için 100 tam puan üzerinden en az 70 (yetmiş) tam puan almak gerekecek ve adaylar, başarı puanı en yüksek adaydan başlamak suretiyle başarı derecesine göre sıralanacak. Giriş sınavı sonuçları, Müsteşarlık internet sitesinde ilan edilerek, asıl ve varsa yedek listelerde yer alan adaylara posta yoluyla iadeli taahhütlü olarak bildirilecek.

SINAV SON BAŞVURU TARİHİ 17 OCAK 2014

Adaylar başvurularınıMüsteşarlığın internet adresindeki (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, gerekli belgeleri son başvuru tarihi olan 17 Ocak 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar (saat:18:00) sisteme yükleyecekler.

Sınav ile ilgili bilgi, Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığının (312) 411 90 61 veya (312) 411 91 05 numaralı telefonlarından temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler