1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. 20 Atom Enerjisi Uzman Yardımcısı alınacak

20 Atom Enerjisi Uzman Yardımcısı alınacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Atom Enerjisi Kurumu 9 uncu derece kadroya yarışma sınavı ile 20 Atom Enerjisi Uzman Yardımcısı alacak.Türkiye Atom Enerjisi...

20 Atom Enerjisi Uzman Yardımcısı alınacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Atom Enerjisi Kurumu 9 uncu derece kadroya yarışma sınavı ile 20 Atom Enerjisi Uzman Yardımcısı alacak.

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu yarışma sınav duyurusunu bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Merkez Teşkilatı kadrolarında görev yapmak üzere, Atom Enerjisi Uzmanlığı Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde Genel İdare Hizmetler sınıfından aşağıda belirtilen branşlarda 20 (yirmi) adet 9 uncu derece kadroya yarışma sınavı ile Atom Enerjisi Uzman Yardımcısı alınacak.

SINAV BEŞ BRANŞTA YAPILACAK

Toplam beş grupta alınacak uzman yardımcılarının 8’i Nükleer Enerji Mühendisliğibranşında, 2’si Elektrik-Elektronik Mühendisliği branşında, 2’si Bilgisayar Mühendisliği branşında, 6’sı Fizik Mühendisliği branşında ve 2’si de Hukuk branşında olacak.

İlgili bölümlerden mezun olan adayların KPSS P1 ve KPSS P11 Puan türünden en az 70 almış olmaları gerekecek. Ayrıca adayların KPDS veya YDS’den en az C seviyesinde veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan belgeye sahip olmak ya da KPSS yabancı dil bölümü İngilizce sorularının %70’ine doğru cevap vermiş olmaları gerekiyor.

SINAVA SON BAŞVURU TARİHİ 21 KASIM

Adayların yukarıda sayılan belgeleri en geç son başvuru tarihi olan 21 Kasım 2014 Cuma günü saat 17:30’a kadar“Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:192 Çankaya 06510 ANKARA” adresine şahsen teslim etmeleri veya, iadeli taahhütlü posta yoluyla göndermeleri gerekiyor.

Her adayın ancak bir grup için sınava başvurabileceği sınav yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı yapılacak. Yazılı sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri, Kurum internet sitesinden ilan edilecek. Sınav giriş ücretini (100 TL) yatırmayanlar sınava alınmayacaklar. Adaylar sınava, http://yagem.thk.edu.tr internet sitesinden 8 Aralık 2014 tarihinden itibaren edinecekleri Sınava Giriş Belgesi ve nüfus cüzdanı/süresi geçerli pasaportu ile kabul edilecek.

Sınavı asıl veya yedek olarak kazananların isimleri Kurumun internet sitesinde ilan edilecek. Sınavda başarılı olanların ilanda belirtilen süre içinde ve istenilen belgelerle birlikte Kuruma başvurmaları gerekecek.

Sınavla ilgili her türlü bilgi, aşağıdaki telefon numaraları ve Kurumun internet sitesi aracılığıyla temin edilebilir.

Telefon Numaraları:

(0 312) 295 87 76

(0 312) 295 87 77

İnternet Sayfası: http://www.taek.gov.tr

Önceki ve Sonraki Haberler