1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. 2016 Avrupa Güneş Ödülü adayları bekliyor

2016 Avrupa Güneş Ödülü adayları bekliyor

Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliği EUROSOLAR tarafından bu yıl verilecek Avrupa Güneş Ödülü için 31 Mayıs 2016 tarihine kadar başvurulabilecek.

2016 Avrupa Güneş Ödülü adayları bekliyor

Enerji Günlüğü - Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliği EUROSOLAR tarafından bu yıl verilecek Avrupa Güneş Ödülü için 31 Mayıs 2016 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. 

Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliği EUROSOLAR, 1994 yılından bu yana, yenilenebilir enerjilerin sonuç getiren, yaratıcı, yenilikçi ve sıra dışı uygulamalarını Avrupa Güneş Ödülü ile ödüllendiriyor. Bu yıl da ödüller için son başvuru tarihi 31 Mayıs. 

Her yıl, birliğe bağlı 14 ülke birimlerinin kendi bölgelerinden ödüle aday gösterdikleri uygulamalar, belirli kriterler çerçevesinde değerlendiriliyor ve 10 farklı kategoride seçilenlere ödülleri, yıl sonunda birliğin belirlediği bir Avrupa kentinde yapılan bir törenle veriliyor. 

EUROSOLAR Türkiye, ayrıca, Avrupa Güneş Ödülüne aday göstereceği uygulamalar arasından teşvik etme amacıyla seçtiği başvurulara Türkiye Güneş Başarı Ödülü veriyor. 

ÖDÜL KATEGORİLERİ

Değerlendirilmenin ve ödüllendirmenin yapılacağı Güneş Ödülü Kategorileri:

Kentler, Belediyeler, Bölge, Kent Konseyleri, Kamu Hizmet Birimleri

Sanayi ve Ticari Kuruluşlar, Çiftçiler

Yenilenebilir Enerji Tesisleri Sahipleri, İşletmecileri

Yerel, Bölgesel Birlikler, Organizasyonlar

Yeşil Mimari ve Şehir Planlaması

Medya

Öğrenim,  Mesleki Eğitim

Ulaşım

Bireysel Çalışmalar için Özel ödül

Tek-Dünya İşbirliği

Önceki ve Sonraki Haberler