1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. 25. Uluslararası Madencilik Kongresi Antalya'da

25. Uluslararası Madencilik Kongresi Antalya'da

Enerji Günlüğü - 25. Uluslararası Madencilik Kongresi ve Sergisi 11-14 Nisan’da Antalya’da gerçekleştiriliyor.Türkiye Maden Mühendisleri Odası (TMMOB)...

25. Uluslararası Madencilik Kongresi Antalya'da

Enerji Günlüğü - 25. Uluslararası Madencilik Kongresi ve Sergisi 11-14 Nisan’da Antalya’da gerçekleştiriliyor.

Türkiye Maden Mühendisleri Odası (TMMOB) tarafından her iki yılda bir düzenlenen Türkiye Uluslararası Madencilik Kongresi ve Sergisi'nin yirmi beşincisi, 11-14 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek.

11 Nisan 2017 Salı günü saat 14.00'de Starlight Resort Hotel, Kızılağaç/Antalya'da gerçekleştirilecek Türkiye 25. Uluslararası Madencilik Kongresi ve Sergisi madencilikle bağlantılı çeşitli alanlardan ve yaklaşık 40 ülkeden akademisyenleri, mühendisleri, danışmanları, yöneticileri, politikacıları, yatırımcıları, endüstri uzmanlarını ve tedarikçileri bir araya getirecek.

Kongrede dört gün boyunca, hem geleneksel madencilik konu ve sorunları, hem de madenciliğin sürdürülebilirliğinin bilimsel, teknik boyutları ve bunların toplumsal yansımaları ele alınacak.

Dünya ve Türkiye madenciliği açısından, alanında otorite kabul edilen uzmanların çağrılı sunumlarına da yer verilecek olan kongrede ayrıca yeni ürünler, donanımlar ve teknolojik gelişmeler sergilenerek, toplumsal ve kültürel etkinlikler düzenlenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler