1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. 3 ilde Enerya doğalgaz tarifeleri yenilendi

3 ilde Enerya doğalgaz tarifeleri yenilendi

Enerji Günlüğü - Enerya'nın  Antalya, Kapadokya ve Denizli dağıtım bölgelerinde uygulayacağı doğalgaz parekende satış tarifeleri revize edildi.Enerji...

3 ilde Enerya doğalgaz tarifeleri yenilendi

Enerji Günlüğü - Enerya'nın  Antalya, Kapadokya ve Denizli dağıtım bölgelerinde uygulayacağı doğalgaz parekende satış tarifeleri revize edildi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun bugünkü Resmi Gazete'deki ilanına göre, Enerya Antalya Gaz Dağıtım Anonim Şirketi’nin, Enerya Denizli Gaz Dağıtım Anonim Şirketi'nin ve Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım Anonim Şirketi’nin 2012-2016 yılları arası perakende satış tarifeleri revize edildi. 

Buna göre, Enerya Antalya Gaz Dağıtım Anonim Şirketi’nin Enerya Antalya Gaz Dağıtım AŞ'nin bu yıl için yatırım tavan fiyatı 5 milyon 391 bin 542 lira, ilave yatırım tavan fiyatları ise 8 milyon 100 bin lira olarak yenilendi.

Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım Anonim Şirketi'nin yatırım tavanı bu yıl için 3 milyon 33 bin 204 lira, ilave yatırım tavanı ise 1 milyon lira olarak yenilendi.

Enerya Denizli Gaz Dağıtım Anonim Şirketi'nin yatırım tavan fiyatı bu yıl için 5 milyon 737 bin 557 lira, ilave yatırım tavanı ise 2,5 milyon lira olarak yenilendi.

Önceki ve Sonraki Haberler