1. HABERLER

  2. NÜKLEER

  3. 3. İstanbul Nükleer Zirvesi sergi alanları açıldı

3. İstanbul Nükleer Zirvesi sergi alanları açıldı

Enerji Günlüğü - 8-9 Mart 2016 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek "III. İstanbul Nükleer Santraller Zirvesi" stand kiralamaları başladı."İstanbul...

3. İstanbul Nükleer Zirvesi sergi alanları açıldı

Enerji Günlüğü - 8-9 Mart 2016 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek "III. İstanbul Nükleer Santraller Zirvesi" stand kiralamaları başladı.

"İstanbul Nükleer Santraller Zirvesi" Nükleer Mühendisler Derneği ve Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği tarafından, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tam desteği, ilgili paydaşlar ve Türk akademisyenlerinin önderliğinde 8-9 Mart 2016tarihinde İstanbul'da düzenlenecek. Zirvede stant alanları açıldı.

En az 9 metrekare olan sergi alanları için metrekare fiyatı 225 Euro+KDV olarak belirlenmiş. Ödemelerin 1 Şubat 2016 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor.

Sergi alanları 7 Mart Pazartesi saat 8.30 ila 20.00 arasında kurulacak ve zirvenin sona erdiği 9 Mart Çarşamba günü saat 17.30 ila 22.00 saatleri arasında kaldırılacak.

İlgililer http://www.nuclearpowerplantssummit.com/exhibition/ bağlantısından stant ve ödeme başvuru formlarını doldurarak stant kiralayabilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler