1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu elektriği Aksa'dan

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu elektriği Aksa'dan

Enerji Günlüğü - Aksa, sağladığı toplam 17 MW gücünde 35 jeneratör seti ile İstanbul 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun elektriğini sağlayacak. 3....

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu elektriği Aksa'dan

Enerji Günlüğü - Aksa, sağladığı toplam 17 MW gücünde 35 jeneratör seti ile İstanbul 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun elektriğini sağlayacak. 

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu, enerji ihtiyacını karşılamak için Aksa Jeneratör’ü tercih etti. Aksa, sağladığı toplam 17 MW gücünde 35 jeneratör seti ile yolları karanlıkta bırakmayacak.

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, “Aksa Jeneratör olarak dünya çapında çok önemli işlere imza atıyoruz. Ülkemiz için de en iyisini sunmak başlıca sorumluluğumuz. Avrupa ile Asya’yı üçüncü kez birbirine bağlayacak, üzerinden raylı sistem geçen dünyanın ilk ve en uzun asma köprüsünün bir parçası olmak bizim için mutluluk verici. Ülkemizi hedeflerine taşıyacak projelere verdiğimiz destek bizi, Türkiye ile birlikte aydınlık bir geleceğe taşıyacak” dedi.

Türkiye’nin en büyük kiralık jeneratör filosuna sahip olan Aksa Jeneratör, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün inşasından ve açılışına 400’den 1200 kVA’ya kadar enerji verebilen kiralık jeneratörleriyle hizmet verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler