1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. 3S Kale JES-1 halkın görüşüne açıldı

3S Kale JES-1 halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - 3S Kale Enerji'nin Aydın'ın İncirliova ve Efeler ilçelerinde kurmayı planladığı 25 MW'lık 3S Kale JES-1 ÇED Raporu 10 günlüğüne...

3S Kale JES-1 halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - 3S Kale Enerji'nin Aydın'ın İncirliova ve Efeler ilçelerinde kurmayı planladığı 25 MW'lık 3S Kale JES-1 ÇED Raporu 10 günlüğüne halkın görüşüne açıldı.

3S Kale Enerji Üretim A.Ş. tarafından, kendi adına kayıtlı Aydın İli, İncirliova ve Efeler İlçeleri, Osmanbükü, Şevketiye ve Işıklı Mahalleleri sınırları içerisindeki arazide kurulması planlanan, 25 MW kurulu gücünde 3S Kale JES-1 Jeotermal Enerji Santrali projesi ile ilgili olarak hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonunca yeterli bulunup, nihai kabul edildi.

 

Nihai olarak kabul edilen Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu 10 (on) gün halkın görüşüne açılmış olup, görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde AYDIN Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edilebilecek.

242.000.000 TL bedelli proje kapsamında yılda ortalama 200.000.000 kW’lık enerji üretimi yapılması hedefleniyor. Proje kapsamında 7 adet üretim kuyusu kullanılacak. 

AYDIN'A 25 MW'LIK JES KURULACAK

Önceki ve Sonraki Haberler