1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. 4 HES için acele kamulaştırma

4 HES için acele kamulaştırma

Enerji Günlüğü – Ankara, Giresun, Ordu ve Trabzon’da kurulacak olan hidroelektrik santrallerinin yapımı için 4 şehirdeki bazı taşınmazların acele...

4 HES için acele kamulaştırma

Enerji Günlüğü – Ankara, Giresun, Ordu ve Trabzon’da kurulacak olan hidroelektrik santrallerinin yapımı için 4 şehirdeki bazı taşınmazların acele olarak kamulaştırılmasına karar verildi.

Ankara’nın Kalecik ilçesinde tesis edilecek Kalecik Hidroelektrik Santrali enerji nakil hattının yapımı amacıyla Samanlık, Gökdere, Koramaz ve Akbörk köylerindeki bazı taşınmazların acele olarak kamulaştırılması kararlaştırıldı.

Giresun’un Çanakçı ilçesinde yapılacak Çanakçı I Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali’nin tesisi için de Karabörk Beldesi ve Deregözü Köyü’ndeki bazı taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi. Ordu’nun Ulubey ilçesinde tesis edilecek Kozbükü Hidroelektrik Santrali ile Trabzon’un Araklı ilçesinde tesis edilecek Horyan Regülatörü Hidroelektrik Santrali’nin yapımı içinde santrallerin kurulacağı bölgelerdeki bazı taşınmazların acele olarak kamulaştırılması kararlaştırıldı. 

Önceki ve Sonraki Haberler