1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. 4 HES'in özelleştirilmesinde teklifler alınıyor

4 HES'in özelleştirilmesinde teklifler alınıyor

Enerji Günlüğü - Tokat ve Kahramanmaraş'ta bulunan dört hidroelektrik santralin özelleştirilmesinde Eylül ayı sonuna kadar teklifler alınacak.Özelleştirme...

4 HES'in özelleştirilmesinde teklifler alınıyor

Enerji Günlüğü - Tokat ve Kahramanmaraş'ta bulunan dört hidroelektrik santralin özelleştirilmesinde Eylül ayı sonuna kadar teklifler alınacak.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Almus Barajı ve hidroelektrik santrali, Köklüce Barajı ve hidroelektrik santrali, Kılavuzlu hidroelektrik santrali ile Menzelet Barajı ve hidroelektrik santralinin özelleştirilmesi sürecinde sona yaklaşıyor.

Tokat'ta bulunan ve 27 MW kurulu gücündeki Almus Barajı ve HES ile 90 MW kurulu gücünde Köklüce Barajı ve hidroelektrik santrali için Eylül ayının 5'ine kadar 15 milyon lira geçici teminat tutarı ile son teklifler alınacak.

Kahramanmaraş'taki 124 MW güç kapasiteli Menzelet Barajı ve hidroelektrik santrali ile 54 MW güç kapasiteli Kılavuzlu hidroelektrik santrali için 30 Eylül'e kadar 15 milyon lira geçici teminat bedeli ile son teklifler alınacak. 

ÇAMLICA HES İÇİN TEKLİFLER ALINDI

ÖİB, Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Kayseri'de bulunan 84 MW kurulu gücündeki "Çamlıca 1" santrali ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilmesi için bu ayın 19'una kadar 10 milyon lira geçici teminat teminat tutarı ile son teklifleri aldı. 

BEŞ HES DAHA ÖZELLEŞTİRME KAPSAMINDA

Önceki ve Sonraki Haberler