1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. 4. Küresel Enerji Verimliliği Konferansı bu yıl İrlanda’da düzenlenecek

4. Küresel Enerji Verimliliği Konferansı bu yıl İrlanda’da düzenlenecek

Enerji Günlüğü – UEA Başkanı Fatih Birol, 4. Küresel Enerji Verimliliği Konferansı’nın bu yıl, İrlanda’nın başkenti Dublin’de düzenleneceğini...

4. Küresel Enerji Verimliliği Konferansı bu yıl İrlanda’da düzenlenecek

Enerji Günlüğü – UEA Başkanı Fatih Birol, 4. Küresel Enerji Verimliliği Konferansı’nın bu yıl, İrlanda’nın başkenti Dublin’de düzenleneceğini duyurdu.

Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol; 4. Küresel Enerji Verimliliği Konferansı’nın bu yıl, İrlanda’nın başkenti Dublin’de 24 Haziran’da gerçekleştirileceğini duyurdu. 

Konferansın açılış konuşmasını yapacak olan İrlanda Başbakanı Leo Varadkar, Dublin’de düzenlenecek olan konferansla ilgili şunları söyledi: “Enerji verimliliği konusu, iklim değişikliğinin neden olduğu olumsuzluklara verebileceğimiz en etkili karşılıklardan biridir. Bu yılki konferansın Dublin’de yapılacak olmasından büyük memnuniyet duyuyorum. İrlanda enerji verimliliği alanında önemli tecrübeye sahip ve bu alanda öncülük etme fırsatı bulacağımızı umuyorum”. 

Konferansın bu seneki başlığı “Dijitalleşme Sürecinde Enerji Verimliliğinin Modernizasyonu” olacak ve dijital teknolojiler ve veri analizi yoluyla geliştirilen yeni nesil verimlilik politikalarına odaklanacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler