1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. 5 ilde elektrik kesintisi

5 ilde elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - Ankara, Kırıkkale, Çankırı ve Zonguldak illerinde 16 Temmuz, Samsun'da ise  18 Temmuz'da elektrik kesintisi yaşanacak.Enerjisa...

5 ilde elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - Ankara, Kırıkkale, Çankırı ve Zonguldak illerinde 16 Temmuz, Samsun'da ise  18 Temmuz'da elektrik kesintisi yaşanacak.

Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara'nın Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Sincan, Nallıhan, Polatlı, Kazan, Gölbaşı ve Beypazarı ilçelerinin bazı bölgelerine 16 Temmuz'da belirli saatler arasında elektrik verilemeyecek.

Aynı tarihte, Kırıkkale'nin Merkez, Çankırı'nın Eldivan ve Şabanözü ilçeleri ile Zonguldak'ın Ereğli ilçesinin bazı bölgelerinde elektrik kesintisine gidilecek.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre ise, Samsun'da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle 'Programlı Elektrik Kesintisi' uygulanacak. Elektrik kesintisi; Tekkeköy İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nin bir kısmı ile Kerimbey Mahallesi Işık Sokak'ta 18 Temmuz, saat: 06.00 - 15.00 saatleri arasında yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler