1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. 5 Maden şirketine ceza tebliği

5 Maden şirketine ceza tebliği

Enerji Günlüğü - Maden İşleri Genel Müdürlüğü, para cezası verilen ancak tebliğ edilmeyen beş maden şirketinin bir ay içinde cezalarını ödemelerini...

5 Maden şirketine ceza tebliği

Enerji Günlüğü - Maden İşleri Genel Müdürlüğü, para cezası verilen ancak tebliğ edilmeyen beş maden şirketinin bir ay içinde cezalarını ödemelerini istedi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü, teknik heyetlerince mahallinde yapılan denetimler sonucunda hammadde üretim izin alanı dışında veya hammadde üretim izni alınmadan üretim yaptıkları tespit edilen beş şirkete uyguladığı idari para cezalarının bağlı bulunulan Vergi Dairesine bir ay içerisinde ödenmesi ve ödendiğine dair makbuzun bir nüshasının Maden İşleri Genel Müdürlüğüne verilmesi gerektiğini tebliğ etti. 

Buna göre, Afyonkarahisar ilinde Özkeskin İnş. Taah. Nak. Tur. San. Tic. Ltd Şti. 240.493 TL, Erzurum ilinde Güler Yol Yapı İnş. Nak. Tic. ve San. Ltd. Şti. 337.988 TL, Kayseri ilinde E-T-S İnş.Taah. Nak. Mad. End. İth. Mad. San. Tic. Ltd Şti. 116.326 TL, Van ilinde Öz-Or Kardeşler Nak. Haf. İnş. Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. 82.349 TL ve Van ilinde Aydağ Mad. Turz. İnş. Gıda Nak. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. de 225.541 TL para cezası ödeyecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler