1. HABERLER

  2. PETROL

  3. 5 şirketin Tekirdağ`da petrol arama talebine ret

5 şirketin Tekirdağ`da petrol arama talebine ret

Enerji Günlüğü - Memba Enerji, Socar, 3S Kale Enerji, Transatlantic Exp. Med. Int. Pty. ve Alpay Enerji'nin Tekirdağ ilinde petrol arama için yaptıkları...

5 şirketin Tekirdağ`da petrol arama talebine ret

Enerji Günlüğü - Memba Enerji, Socar, 3S Kale Enerji, Transatlantic Exp. Med. Int. Pty. ve Alpay Enerji'nin Tekirdağ ilinde petrol arama için yaptıkları başvuru reddedildi.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün verdiği bilgiye göre Memba Enerji ve Madencilik A.Ş.’nin, Socar Petrol Arama ve Üretim A.Ş.'nin, 3S Kale Enerji Üretim A.Ş.'nin, Transatlantic Exp. Med. Int. Pty. Ltd. Şti.'nin ve Alpay Enerji A.Ş.'nin Tekirdağ ilinde petrol arama için yaptıkları başvuru reddedildi.

Alpay Enerji A.Ş. Tekirdağ ilinde 14.537 hektarlık F19-b3 pafta, Transatlantic Exp. Med. Int. Pty. Ltd. Şti. 14.537 hektarlık F19-b3 pafta, 3S Kale Enerji Üretim A.Ş. 14.537 hektarlık F19-b3 pafta, Socar Petrol Arama ve Üretim A.Ş. 14.537 hektarlık F19-b3 pafta ve Memba Enerji ve Madencilik A.Ş. ise 14.537 hektarlık F19-b3 pafta için petrol arama ruhsatı başvurusu yapmışlardı.

Önceki ve Sonraki Haberler