1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. 6 AB Uzman Yardımcısı alınacak

6 AB Uzman Yardımcısı alınacak

Enerji Günlüğü -Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü'nde (Ankara) görevlendirilmek üzere Genel...

6 AB Uzman Yardımcısı alınacak

Enerji Günlüğü -Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü'nde (Ankara) görevlendirilmek üzere Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 8. ve 9. dereceden toplam 6 (altı) adet Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı alınacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, uzman yardımcılığı giriş sınavı duyurusunu bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

Sınava, KPSSP 108 puan türünden en az 75 puan alanlar arasından farklı öğrenim dallarından mezun iki grup halinde ve üçer kişi seçilmek üzere her bir grup için 60'ar aday katılacak.

SINAV TARİHİ VE YERİ

Giriş sınavının yazılı aşaması 21/02/2016 Pazar günü saat 10:00’da Ankara’da yapılacak. Giriş sınavının yazılı aşamasına katılmaya hak kazanan adayların listesi ve yazılı sınavın yapılacağı adres ile sınav uygulama duyurusu 04/01/2016 tarihinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın “www.enerji.gov.tr” internet adresinde yayınlanacak.

Giriş Sınavına başvurular gerekli belgelerle 14/12/2015 - 28/12/2015 tarihleri arasında, mesai günlerinde 09.30 - 12.00 ile 14.00 - 17.00 saatleri arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığına şahsen, elden veya posta yoluyla yapılacak.

Giriş sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak. Yazılı sınav sonucuna göre sözlü sınava katılmaya hak kazananlar ile sözlü sınavın yapılacağı yer, gün ve saate ilişkin bilgiler Bakanlığın “http://www.enerji.gov.tr” internet adresinden duyurulacak.

Önceki ve Sonraki Haberler