1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. 6 ilde Enerji iletim hattı kamulaştırması yapılacak

6 ilde Enerji iletim hattı kamulaştırması yapılacak

Enerji Günlüğü -Zonguldak, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Antalya ve Kırklareli illerinde yapılacak olan enerji nakil hatları için güzergah üzerindeki bazı...

6 ilde Enerji iletim hattı kamulaştırması yapılacak

Enerji Günlüğü -Zonguldak, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Antalya ve Kırklareli illerinde yapılacak olan enerji nakil hatları için güzergah üzerindeki bazı taşınmazlar kamulaştırıldı.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Zonguldak ilinde yapılması planlanan Çayaltı HES II-Gökçebey DM Enerji Nakil Hattı, 380 kV Hadımköy GIS-Çorlu 380 Enerji İletim Hattı Projesi, Edirne TM-Kestanelik KÖK Enerji Nakil Hattı, 380 kV Antalya DGKÇS-Seydişehir İrtibatı Enerji İletim Hattı Projesi ve154 kV Zeliha RES TM-Pınarhisar TM Enerji İletim Hattı Projesi için güzergaha isabet eden bazı taşınmaların kamulaştırılması kararlaştırıldı.

Zonguldak'ta TEDAŞ tarafından kamulaştırılacak araziler, Devrek ilçesine bağlı Burhanoğlu, Erenler ve Çaydeğirmeni köyleriyle, Gökçebey ilçesine bağlı Üçburgu ve Yenimahalle köylerindebulunuyor.

TEİAŞ tarafından İstanbul ve Tekirdağ'da yapılacak kamulaştırmalar, İstanbul'un Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri ilçeleriyle Tekirdağ'ın Marmara-Ereğlisi ve Çorlu ilçelerinde bulunuyor.

Edirne'de TEDAŞ tarafından kamulaştırılacak araziler, Merkez ilçeye bağlı Eskikumlar, Nispet ve Sabuncu mahallelerinde bulunuyor.

TEİAŞ tarafından Antalya'da yapılacak kamulaştırmalar, Antalya merkezde bulunuyor.

TEİAŞ tarafından Kırklareli'nde yapılacak kamulaştırmalar, Kırklareli merkez ile Pınarhisar ilçelerinde bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler