1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. 7. Türkiye Enerji Zirvesi yarın Adana'da başlıyor

7. Türkiye Enerji Zirvesi yarın Adana'da başlıyor

Enerji Günlüğü – 7. Türkiye Enerji Zirvesi, Doğu Akdeniz temasıyla 24-26 Kasım tarihlerinde Adana’da düzenleniyor.Türkiye enerji piyasalarının tüm...

7. Türkiye Enerji Zirvesi yarın Adana'da başlıyor

Enerji Günlüğü – 7. Türkiye Enerji Zirvesi, Doğu Akdeniz temasıyla 24-26 Kasım tarihlerinde Adana’da düzenleniyor.

Türkiye enerji piyasalarının tüm kesimlerini bir araya getiren ve bu yıl Doğu Akdeniz temasıyla gerçekleştirilen 7’nci Türkiye Enerji Zirvesi 24-26 Kasım tarihlerinde Adana’da düzenleniyor. 7. Türkiye Enerji Zirvesinde 100’e yakın katılımcının yer aldığı 8’i özel toplam 20 oturum gerçekleştirilecek.

ENERJİ SEKTÖRÜNÜN BULUŞMA ADRESİ

3 gün boyunca yoğun bir şekilde sürecek Zirvede, Türkiye ve dünya enerji piyasalarındaki son gelişmeler, Türkiye ve yurtdışından sektör profesyonelleri ve uzmanlar tarafından değerlendirilecek. Enerji sektörünün merakla beklediği Zirve kapsamında, bölge ülkeleri arasındaki siyasi, diplomatik ve güvenlik sorunları nedeniyle bölgesel ilişkilerde gerilime yol açan Doğu Akdeniz enerji kaynakları ile ilgili son gelişmeler uluslararası hukuk, güvenlik, diplomatik, teknik ve ticari açılardan ele alınacak.

 

YOL HARİTASI OLUŞTURULACAK

7. Türkiye Enerji Zirvesi’ne Türkiye ve birçok ülkeden bakan, bürokrat, diplomat, enerji uzmanı, akademisyen, bölgede çalışmalar yapan çok uluslu şirketlerin yöneticileri ve sektör profesyonellerinin katılım sağlayacak. Ayrıca Zirve’de enerji piyasalarının tüm yönleriyle derinlemesine analiz edilerek tüm bölge ülkelerinin refahı ve barışına katkı sunacak bir uzlaşının sağlanabilmesi için bir yol haritası sunulması hedefleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler