1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Abide Gülel INLA yönetimine yeniden seçildi

Abide Gülel INLA yönetimine yeniden seçildi

Avukat Abide Gülel Uluslararası Nükleer Hukuk Birliği’nin Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden seçildi.

Abide Gülel INLA yönetimine yeniden seçildi

Enerji Günlüğü - Avukat Abide Gülel Uluslararası Nükleer Hukuk Birliği’ndeki Yönetim Kurulu Üyeliği görevine tekrar seçildi.

Merkezi Brüksel’de bulunan Uluslararası Nükleer Hukuk Birliği’nin (International Nuclear Law Association-INLA) yeni genel kurulu Washington’da yapıldı. Seçimlerde INLA Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Abide Gülel, başarılı çalışmalarından dolayı aynı göreve yeniden seçildi.

Abide Gülel’in yakın arkadaşı Polonya Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Lukasz Mlynarkiewicz ise INLA Başkanı seçildi. Ayrıca Abide Gülel’in INLA Türkiye Başkanlığı görevi ise devam ediyor.

ABİDE GÜLEL KİMDİR?

Abide Gülel, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde, yüksek lisans eğitimini ise Dundee Üniversitesi Enerji Petrol Hukuku ve Politikası Merkezi, Birleşik Krallık, Hukuk Yüksek Lisans Programı ile tamamladı. Brüksel'de Uluslararası Nükleer Hukuk Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Gülel, ayrıca İstanbul'da Mektebim Kolejleri Yönetim Kurulu Üyeliği ve Antalya'da Gülel Hayvancılık AŞ Yönetim Kurulu Üyeliği de yapıyor.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler