1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Accenture`ın yeni Enerji Yönetim Danışmanı Bakatjan Sandalkhan oldu

Accenture`ın yeni Enerji Yönetim Danışmanı Bakatjan Sandalkhan oldu

Enerji Günlüğü - Accenture’ın Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar departmanına “Enerji Sektörü Yönetim Danışmanlığı Lideri” ünvanıyla Bakatjan...

Accenture`ın yeni Enerji Yönetim Danışmanı Bakatjan Sandalkhan oldu

Enerji Günlüğü - Accenture’ın Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar departmanına “Enerji Sektörü Yönetim Danışmanlığı Lideri” ünvanıyla Bakatjan Sandalkhan katıldı.

Uluslararası Yönetim Danışmanlığı, Teknoloji ve Dış Kaynak Hizmetleri alanlarında 120 ülkede profesyonel hizmetler sunan Accenture Türkiye, yaptığı atamalarla büyümeye devam ediyor. Büyüme doğrultusunda Accenture Türkiye’de göreve başlayan Bakatjan Sandalkhan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Sektörü Yönetim Danışmanlığı Lideri olarak göreve başladı.

Bakatjan Sandalkhan, 15 yıllık enerji sektörü tecrübesi ile sürdürdüğü profesyonel çalışma hayatında, son üç yıldır RWE’de başkan yardımcısı ve üst düzey yönetici, yedi yıl Deloitte’da enerji sektörü danışmanlık ve beş yıl çeşitli şirketlerde inşaat ve proje yöneticisi olarak çalıştı. Accenture Türkiye’de 5 Aralık 2013 itibariyle görevine başlayan Sandalkhan, Türkiye enerji piyasasındaki (uzun vadeli ESA ve piyasaya dayalı yatırım) projelerde, proje geliştirme ve inşaat faaliyetlerinden ticari işletmeye kadar pek çok alanda çalıştı. Sandalkhan ayrıca; piyasa reformu, liberalleşme ve özelleştirme süreçleri ile ilgili önde gelen kamu ve özel enerji şirketleri için önem taşıyan büyük ölçekli danışmanlık projelerinde kıdemli yöneticilik tecrübesine sahip.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden lisans derece ile mezun olan Sandalkhan, ardından aynı okulda İnşaat Mühendisliği ve Yapı Yönetimi’nde yüksek lisans yaptı. Ayrıca Sandalkhan, Oxford Üniversitesi’nde MBA eğitimi aldı. TÜSİAD Enerji Çalışma Grubu ve Enerji Ticareti Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olan Bakatjan Sandalkhan’ın Enerji sektörüne ilişkin çok sayıda yayımlanmış raporu yer almaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler